ΑΡΧΙΚΗ arrow Η ΕΤΑΙΡΙΑ
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ Εκτύπωση E-mail
Η εταιρία μας με πολύ κόπο και μόχθο μετεξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή στο χώρο της ξυλείας.

Η σημερινή μορφή της είναι εκσυγχρονισμένη, ακολουθώντας τις προδιαγραφές και τους κανόνες ποιότητας που επιτάσσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η συνολική έκταση του εργοστασίου είναι 8.500τ.μ.
Από αυτά τα 3.000τ.μ.αποτελούν στεγασμένο χώρο διοικητικών γραφείων και χώρο κοπής - επεξεργασίας ξύλου, με υπερσύγχρονα μηχανήματα: (πριονοκορδέλες-πριονοκαταράκτες-σοκοροκόφτες-τροχιστικά πριονιών-ραμποτέζες-και άλλα)
Ενώ τα υπόλοιπα 5.500τ.μ. αποτελούν ξυλεμπορικό αύλιο χώρο.
Η εταιρία διαθέτει δικά της οχήματα για τη μεταφορά ξυλείας τόσο για τις εισαγωγές όσο και για τη διανομή της στη χώρα μας.
Οι εισαγωγές γίνονται κατά κύριο λόγο από Ρουμανία - Βουλγαρία - Τσεχία - Ρωσία - Τουρκία αλλά και από άλλες χώρες, ενώ εμπορικά καλύπτει ολόκληρη τη χώρα: Θράκη - Μακεδονία - Στερεά Ελλάδα - Πελοπόννησος - Αττική - Κρήτη καθώς και τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Οι γνώσεις και η πείρα του Δ. Καραμανάκη σε συνδυασμό με το ζήλο και τη θέληση της "νέας γενιάς" αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων. Ενώ ο διαρκής ανταγωνισμός και το πείσμα για πρωτιά αποτελούν κίνητρα για διαρκή επαγρύπνηση και εκσυγχρονισμό.
ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ


Η ιστοσελίδα επιδοτήθηκε από το πρόγραμμα ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ

ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ...
Εχουμε 13 φιλοξενούμενους σε σύνδεση